Menú

dimecres, 9 de març del 2011

Som un centre Ecoambiental

OBJECTIUS DEL CENTRE:

El nostre principal objectiu és conscienciar a tota la comunitat escolar de la importància de la cura i la conservació del mediambient, fomentant actituds participatives.

Pensem que una forma de conscienciar als pares i fer-los participar al nostre projecte és a partir de petites accions, com la recollida de residus, envasos, etc…que ens permeti donar una passa endavant per crear, a la mesura de les postres possibilitats, una consciència mediambiental.

Amb els alumnes podrem fomentar hàbits de reducció, reutilització, reciclatge de materials escolars (paper, llibre, quaderns) i recursos naturals i energètics (aigua, llum, calor) donant una informació dels problemes mediambientals actuals, tenint en compte els nivells dels alumnes, partint del més proper a ells per anar a desenvolupar actituds i hàbits per la defensa del medi ambient.


1. Millorar la difusió del projecte a tota la Comunitat Educativa, fomentant actituds crítiques i participatives.

2. Continuar fomentant a tots els àmbits pròpiament escolars, l'estalvi de consum energètic i la gestió ecològica dels residus després de conèixer i assumir les conseqüències reals del consum diari.

3. Dotar al Centre de infraestructura i recursos didàctic per tal d'afavorir l'ambientalització.

4. Fomentar hàbits d'una alimentació saludable en els nostres alumnes cercant la col·laboració i complicitat de les famílies.

5. Continuar sensibilitzant els nostres alumnes dels problemes mediambientals actuals i contribuir a desenvolupar actitud i hàbits per la defensa i conservació del medi ambient.

6. Valorar els recursos naturals com un bé preciós i escàs i ensenyar un ús responsable.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari...